Bursa Gemlik Basketbol’un Yeni İsim Sponsoru Akran

Akran Uluslararası Lojistik Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Gemlik Basketbol Kulübü’nün isim sponsoru oldu.


Gündem 6.10.2021 11:30:00 0
Bursa Gemlik Basketbol’un Yeni İsim Sponsoru Akran

Tarık ŞEKER(Gemlik BASIN)- Bursa’da faaliyet gösteren Akran Uluslararası Lojistik, Türkiye Basketbol 1.Ligde mücadele eden Gemlik Basketbol Kulübüne destek vererek, 2021-2022 sezonunda ön isim sponsorluğunda anlaşma imzalandı. Bundan sonra Gemlik Basketbol Akran Gemlik Basketbol olarak mücadele edecek.

BUDO Gemlik Basketbol Kulübü ile Akran Uluslararası Lojistik arasındaki isim sponsorluk anlaşması Gemlik İlçe spor salonunda Kulüp Başkanı Berkay BULUT, Akran Uluslararası Lojistik Ceosu Ayhan Korkmaz’ın bulunduğu etkinlikten sonra A takımı antrenmanını izleyerek yeni sezonda başarı temennilerinde bulundular. Akran Uluslararası Lojistik Ceosu Ayhan Korkmaz; "Biz Gemlik’liyiz ve Gemlik’te olmaktan çok mutluyuz. Gemlik Basketbolun 1. Lig’de olmasından dolayı üzerimize düşen sorumluluğun farkında olarak Gemlik Basketbol takımımızı yalnız bırakmayarak bundan sonraki süreçte kulübümüzle birlikte Gemliğimiz için elimizden gelen özveriyi göstereceğiz. Akran Gemlik Basketbol ilçemize hayırlı olsun dilerim."ifadelerini kullandı.

Akran Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut: "Kısa zamanda Gemlik adına güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş BUDO Gemlik Basketbol olarak mücadele etmemizde gösterdiği destekten dolayı öncelikli olarak kendisine teşekkür ederim. Gemlik Basketbol olarak 2021-2022 sezonunda öncelikli olarak TOFAŞ ile birlikte 3 yıllık bir protokol imzalanarak Gemlik adına tarihinde görülmemiş işler yapmaktayız. Yine, yeni bir projede Akran Uluslararası Lojistik Ceosu Ayhan Korkmaz ile birlikte Gemlik adına güzel bir anlaşmaya imza atarak ilçemizin ismini en güzel şekilde birlikte duyuracağız. Bundan sonraki süreçte takımımız Akran Gemlik Basketbol olarak anılacaktır."dedi.

Gemlik Basketbol ile Akran Uluslararası Lojistik arasında 1 yıl süreli isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. 18 Ekim 2021 Cuma günü Gemlik İlçe Spor salonunda Akhisar Belediye ile mücadele edecek Akran Gemlik Basketbol müsabakası TRT spor Yıldız Kanalında naklen yayınlanacaktır.
 

 


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı