Bursa Belediyeler Birliğinde Başkan Dündar yeniden başkan seçildi


Gündem 25.10.2021 15:30:00 0
Bursa Belediyeler Birliğinde Başkan Dündar yeniden başkan seçildi

Bursa Belediyeler Birliği’nin 2021 Yılı Çalışma Dönemi 2 Olağan Meclis Toplantısı, Bursa’daki 17 ilçenin belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Bursa Belediyeler Birliği’nde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeniden başkanlığa seçildi.

BURSA(İGFA)- Bursa Belediyeler Birliği’nin belediyelerin talepleri doğrultusunda eğitim çalışmaları yapan bir kuruluş olduğunu belirten Bursa Belediyeler Birliği Başkanlığı seçiminde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeniden başkanlığa seçildi.

Encümen üyeliklerine ise Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan seçildi. Meclis toplantısında Birlik Başkanlığı ve Encümen Üyeliği seçimlerinin ardından, 2020 mali yılı kesin hesabı ve çalışma raporu ile 2022 mali yılı hazırlık bütçesi oy birliğiyle onaylandı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı