Burdur Veteriner Hekimler Odası Genel Kurulu Gerçekleşti


Siyaset 26.09.2020 23:44:00 0
Burdur Veteriner Hekimler Odası Genel Kurulu Gerçekleşti

TBMM Divan Katip üyesi Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Tarım ve Hayvancılık şehri olan Burdur'da üreticilerin destekçisi Veteriner Hekimlerle bir araya gelerek, 15. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılım sağladı.

 

"Yeniden Burdur Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Kazım Üstüner’e çalışmalarında başarılar dileyen Milletvekili Özçelik, kürsüde yaptığı konuşmada; Hükümetin çiftçi ve üreticilere yaptığı destekleri sıraladı. 18 yıllık Ak Parti İktidarından bu yana Türkiye'deki kazanımları katılımcılara anlatarak Tarım ve hayvancılık şehri Burdur bu kazanımlardan en çok pay alan illerin arasında olduğunu ifade eden sözler kullandı.

 

Burdur Veteriner Hekimler Odası Genel kuruluna Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve teşkilat üyeleri, Chp Milletvekil Mehmet Göker, Chp İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur Belediye Bakanı Ali Orkun Ercengiz, TSDYMB Genel Başkanı Kamil Özcan'da Genel Kurula katılım sağladılar.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.