BURDUR VALİ'Sİ ŞILDAK, UYGULAMA NOKTALARINI YERİNDE İNCELEDİ


Asayiş 17.04.2020 21:45:00 0
BURDUR VALİ

BURDUR VALİ'Sİ ŞILDAK, UYGULAMA NOKTALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Burdur Vali'si Hasan Şıdak, koronavirüs tedbirleri kapsamında devam eden şehir içi ve giriş çıkış yol kontrol noktaları denetim çalışmalarını yerinde inceledi.

Dışarı çıkma kısıtlısı olan vatandaşlar başta olmak üzere, şehir içi ve şehirlerarası hareketliliğin denetlendiği yol kontrol noktalarında, ayrıca yürütülen denetimler sırasında sağlık görevlileri tarafından ateş ölçümü yapılarak şüpheli görülen yüksek ateş vakaları ile ilgili gereken tedbirler alınmaya devam ediyor.

Denetimler sırasında ayrıca görevli emniyet ve jandarma birimleri tarafından zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması noktasında uyarılarda bulunularak araç, sürücü ve yolcu hareketleri kayıt altına alınıyor. 

Bunun yanında şehre giriş noktalarında il dışından gelenlere 14 gün izolasyon/karantina taahhütnamesi imzalatılarak, bu vatandaşalar ilgili birimler tarafından İlimizdeki gözlem sürecinde izlenim altında tutuluyor.

Denetleme noktalarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalarla ilgili görevli personelden bilgi alan Vali Şıldak, araç yoğunluğu ve hareketleriyle ilgili durumu inceledi. 

İncelemeleri sırasında sürücü ve yolcularla da sohbet eden Vali Şıldak, zorunlu haller dışında dışarı çıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle bu hafta sonu için evden çıkmamaları konusunda hassasiyet beklediklerini vurguladı.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!