BURDUR VALİ'Sİ ŞILDAK’TAN BUCAK'A VEDA ZİYARETİ


Gündem 14.06.2020 22:09:00 0
BURDUR VALİ

2 yıldır Burdur’da görev yapan, son yayımlanan kararnameyle de Balıkesir Valisi olarak atanan Vali Şıldak, kentten ayrılmadan Bucak İlçesine veda ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 09 Haziran 2020 tarihli yayınlanan Valiler Kararnamesi kapsamında Balıkesir Valiliğine atanan Burdur Valisi Hasan Şıldak, kentten ayrılışı münasebetiyle Burdur’un Bucak İlçesine veda ziyaretinde bulundu.Yapılan ziyarette Burdur Valisi Hasan Şıldak, Bucak ilçe kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkan Yardımcı Yasin Çiçek, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Yeniden Refah Partisi Mustafa İnal,   sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından Bucak Öğretmen Evi binasında karşılandı.Burdur Valisi Şıldak, veda ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Bir şehri tanımak, sokaklarını, dağlarını, ovalarını arşınlamak, doğal güzelliklerini keşfetmek, insanları hakkında bir kanıya varmak aslına bakarsanız zaman alır. Bizler belirli süre çalıştıktan sonra başka bir şehre giderken htiğimiz duygu ve düşünceler önemlidir. Burdur’da 2 yıl görev yapmış olsam da 4 yıldır burada gibi hissediyorum. Burdur, yaşadığımız pandemi süreci içerisinde Ankara’da örnek il olarak gösteriliyor. Sıfır vaka ile Burdur’u teslim ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın konuşmasının ardından,Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu da duygularını paylaştı. Kaymakam Tanrıkulu yaptığı konuşmada, ” Sayın valim, ilçemize ziyaretinizden dolayı bizleri gururlandırdınız çok teşekkür ediyorum. Burada olan olmayan yüreği bizlerle olan herkese teşekkür ediyorum. Ben, sayın valimizle ile 1 yıldır birlikte çalışıyorum. Birlikte çalışmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Kendisinin Bucak’ta yapılan yatırımlarda çok payı var. Sayın valimiz Burdur genelinde emniyet, asayişinden, eğitimden, kamu sisteminden ve bütün yatırımlardan her türlü yakından ilgilenerek bölgenin gelişmesinde katkı sağlamışlardır. BİGEP çalışmaları ile Burdur’u eğitimde tekrar yükseltmek için bir çok çalışma sergilemiştir. Burdur’un eğitimde tekrar güçlenmesi için gecesiyle gündüzüyle hizmet etmiştir. Umuda kapı açıyorum hayata tutunuyorum projesi ile uyuşturucu ile mücadele kapsamında değerli bir projemiz. Türkiye’de örnek gösterilecek projelerle Burdur’a ve Bucak İlçemize çok katkı sağlamıştır. Balıkesir’e atanmasının hayırlı olmasını diliyor görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu