BURDUR'UN PROJECİ MÜDÜRÜNE DESTEK SÖZÜ


Gündem 28.06.2020 13:01:00 0
BURDUR

Geçtiğimiz günlerde Burdur sanayi ve teknoloji il müdürü olarak atanan Mehmet Yörük, göreve başlar başlamaz ilçe ziyaretleri yaparak eksiklerin tespitini yaparak proje çalışmalarına başladı. Bucak, Gölhisar gibi ilçelerde sanayici ve yerel yöneticilerle istişareler yaptı. Ak Parti Milletvekili Bayram ÖZÇELİK, Yörük'e Burdur'a yapacağı çalışmalarda ve tüm projelerde her zaman destek vereceklerini söyledi.
 
Göreve başlaması nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden AK PARTİ heyeti, Burdur'un ihtiyaçlarını masaya yatırdı ve yapılması gereken projelerde destek sözü verdi.

Ziyaret ile ilgili Milletvekili Bayram Özçelik:

Burdur Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Mehmet Yörük’ü, Milletvekilimiz Yasin Uğur, İl Başkanımız Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan’la birlikte ziyarette bulunarak, yeni görevinde başarılar diledik. Burdur’umuzdaki projeleri ile ilgili görüşmeler yaparak, her zaman yapılacak olan tüm yatırımlarla destekçileri olduğumuzu belirttik.


MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü