BURDUR KOSGEB'DEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA

KOSGEB Antalya Müdürlüğü liderliğinde organize edilen, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi (COSME) kapsamında, KOSGEB Burdur Müdürlüğünün ev sahipliğinde MAKÜ Teknokent Yönetimi ve Burdur Ticaret Odası ziyaretleri gerçekleştirildi.


Gündem 14.10.2021 19:06:00 0
BURDUR KOSGEB

KOSGEB Antalya Müdürlüğü liderliğinde organize edilen, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi (COSME) kapsamında, KOSGEB Burdur il Müdürlüğünün ev sahipliğinde MAKÜ Teknokent Yönetimi ve Burdur Ticaret Odası ziyaretleri gerçekleştirildi.


Burdur  KOSGEB il Müdürü Davut Tolga UĞUR ve Antalya Müdürü İbrahim Uğur ERKIŞ, MAKÜ Teknokent Yönetimi ve Burdur Ticaret Odası ile ayrı ayrı, Burdur işletmelerine yönelik olarak gerçekleştirilecek “Dış Ticarette İstihbarat” eğitimi ve toplantılarına ilişkin planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerde planlanan eğitimlerin ve toplantıların iki ilin işletmelerinin ve Teknokent Yönetimlerinin fikir alışverişlerinin önemine dikkat çekilerek planlanan platformda tecrübe paylaşımlarının gerçekleşeceği gibi düzenlenecek olan  “Dış Ticarette İstihbarat” eğitiminin en verimli şekilde gerçekleşmesi için işbirliği planlamaları yapıldı. 


COSME programı kapsamında bütçelendirilen eğitim ve programlara ilişkin Teknokent yönetimi adına Dr. Gökhan YILMAZ ve Burdur Ticaret Odası Başkanı Yusuf Keyik yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirirken, Burdur işletmelerinin program ve eğitimlerden azami düzeyde faydalanmaları için işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.


Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı