Burdur'daki kazada ölü sayısı 5 yükseldi bir aile yok oldu


Gündem 24.10.2021 00:49:00 0
Burdur

Yeşilova ilçesinde, traktör kamyon ve otomobilin karıştığı kazada, 2’i çocuk 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yeşilova-Burdur karayolundan Burdur istikametine giden Ahmet Aydoğan’ın kullandığı 20 H 3338 plakalı kamyon, aynı yönde önünde ilerleyen Yusuf Akın idaresindeki 15 NU 680 plakalı traktörün bağlı bulunduğu römorka çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle karşı şeride geçen kamyon, bu kez de karşı yönden gelen Şenol Özalp’in kullandığı 15 LH 660 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kazada, otomobil sürücüsü Şenol Özalp (54) ile aynı araçta bulunan Günaydın Cirit Baş (47) ve oğlu Mehmet E. B. (6) olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan Bayram Baş ve kızı Yağmur B. ile traktör sürücüsü Yusuf Akın, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yaralı olarak Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Yağmur B. (7) ve  Burdur Devlet Hastanesinde tedavisine devam edilen babası Bayram Baş (49)  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada, Baş ailesini tüm fertleri hayatını kaybetti

Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Şenol Özalp’in ise Yeşilova ilçesine bağlı Bayırbaşı köyü imam hatibi, Bayram Baş’ın ise Yeşilova Devlet Hastanesi personeli olduğu öğrenildi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...