BURDUR'DA TOPLULAŞTIRMA PROJELERİ DEVAM EDİYOR


Gündem 24.02.2020 00:36:00 0
BURDUR

TOPLULAŞTIRMA PROJELERİ DEVAM EDİYOR
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur İli Genelinde devam eden toplulaştırma çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.
“TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYORUZ”
Burdur’umuzda arazi toplulaştırma çalışmalarını takip ettiklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Tarım Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğünce ihale edilen, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza sonrasında 2018 Yılında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine devredilen toplulaştırma çalışmalarını takip etmeye devam ediyoruz. Burdur’umuzda Merkez Akyaka, Düğer, Hacılar, Karaçal, Kumluca, Yarıköy, Yassıgüme, Yazıköy Köylerimizi, Yeşilova İlçemiz Yarışlı ve Sazak köylerimizde çalışmalar devam etmektedir.  Proje kapsamında daha önce çalışmalar yapılan alanlarda açılmış olan yollar açılmış, yaklaşık 10 km kadar eksik yol bulunmaktadır. 2020 yılında Burdur’umuzda kalan yolların tamamlanması, ve eksik çalışmaların tamamlanması planlanmaktadır. 2020 ödeneğinin daha fazla artırılması ve çalışmaların tamamlanması için takiplerimize devam ediyoruz.” Açıklamasında bulundular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı