BURDUR'DA HALK OTOBÜSÜ FİYATLARI YÜZDE 20 ZAMLANDI


Gündem 7.08.2020 10:11:00 0
BURDUR

Burdur'da halk otobüsü fiyatları yüzde 20 zamlandı. Buna göre şehir içi indi-bindi 3 TL olurken, üniversite tarifesi ile 2.40 TL'ye yükseldi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in başkanlığında düzenlenen Burdur Belediye Meclisi Ağustos Ayı gündeminde, kent merkezindeki halk otobüsü fiyat tarifeleri değişti. Komisyonun hazırladığı rapora göre, 1 Eylül 2020 -1 Eylül 2021 tarih aralığında uygulanacak olan fiyat tarifesine göre, pandemi sürecince yaşanan sıkıntılar göz önünde bulundurularak, birim fiyatlarda yaklaşık yüzde 20 zam yapılmasına karar verildi. 

İŞTE YENİ FİYATLAR:

Şehir içi indi/bindi: 3 TL
Üniversite: 2.40 TL
İlköğretim/Lise öğrencisi: 1.75 TL
Askeriye, Çendik, Gökçebağ, Yaka Köyü, Kampüs (Örtülü): 4 TL
Salı Pazarı, Necatibey, Değirmenler Mahallesi: 3.50 TL
Vize ücreti: 2.54 TL
Kullan at 2 kişilik bilet: 8 TL


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı