BURDUR'DA AK GENÇLİĞİN ÖMERİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR


Siyaset 2.03.2021 22:25:00 0
BURDUR

Ak Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, gönüllere dokunan çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Göreve geldiğinden bu yana yüzlerce genci Ak Parti'ye üye ederek tam bir teşkilatçı örneği sergileyen Başkan Erkan, her gün yeni bir aktiviteyle karşımıza çıkıyor.

Sakat, evinden çıkamayan, ilgi bekleyen, sevgi bekleyen insanları tek, tek tespit ederek onları ziyaret eden gönüllerini feth eden ve İl Başkanı Volkan Mengi başta olmak üzere diğer teşkilat mensuplarıyla tam bir uyum içinde çalışan Gençlik kolları başkanı Yunus Erkan, zamanını sürekli gençlere ayırıyor.

Başkan Erkan, "geçtiğimiz günlerde başıboş bir köpek tarafından saldırıya uğrayan ve yaralanan Eylül'e ufak bir sürprizle yaşadığı olayı unutması için geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirerek onu sevindirdi..

 

 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı