BURDUR’A SON 18 YILDA 13,9 MİLYAR TL YATIRIM GERÇEKLEŞTİ


Siyaset 7.04.2021 16:08:00 0
BURDUR’A SON 18 YILDA 13,9 MİLYAR TL YATIRIM GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne Burdur'a yapılan yatırımları açıkladı.

 

Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik yaptığı açıklamada:                     AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Burdur’umuza eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda son 18 yılda toplamda 13,9 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirdik.  

BURDUR’UMUZA SON 18 YILDA 13,9 MİLYAR TL YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK

Burdur'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik: “ Burdur’a Tarım ve Orman alanında 3,9 milyar TL, Çevre ve Şehircilik alanında 3,2 milyar TL, Ulaştırma ve Altyapı alanında 2,5 milyar TL, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler alanında 1,3 milyar TL, Gençlik ve Spor alanında 895 milyon TL, Enerji ve Tabi Kaynaklar alanında 686 milyon TL, Adalet alanında 511 milyon TL, Sağlık alanında 511 milyon TL, Milli Eğitim alanında 250 milyon TL, Sanayi ve Teknoloji alanında 131 milyon TL, Kültür ve Turizm alanında 49 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Burdur’umuz için hizmet etmeye, gece gündüz çalışmaya ve güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ilimize hayırlı uğurlu olsun.


Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu