Bucaspor 1928 yönetimi İzmir’de Emniyet Müdürü Şahne ile buluştu


Gündem 19.10.2021 17:30:00 0
Bucaspor 1928 yönetimi İzmir’de Emniyet Müdürü Şahne ile buluştu

TFF 2. Lig Beyaz Grupta evinde Ankara Demirsporu 2-1 mağlup ettikten sonra deplasmanda Eskişehirsporu 4-0 yenerek zirveyi gözüne kestiren Bucaspor 1928’de yönetim, Mersinden İzmir İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Şahne ile makamında bir araya geldi

İZMİR(İGFA)- Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle İzmir İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Şahne'ye yapılan ziyarette Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, Bucaspor 1928 Asbaşkanı Mehmet Sevinç, Erdal Gökhan ve Bülent Bademci hazır bulundu.

Şahne’ye isminin yazılı olduğu 35 numaralı forma hediye eden Bucalı kurmaylar, Bucaspor 1928’in iç saha maçlarına Müdür Şahne’yi davet etti. Şahne de ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek takım hakkında bilgi aldı.


Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek