Bucaklı Kadın Girişimci Aldığı Destekle Büyüyor


Gündem 23.10.2021 12:20:00 0
Bucaklı Kadın Girişimci Aldığı Destekle Büyüyor

KOSGEB Burdur Müdürü Davut Tolga Uğur, KOSGEB destekleri ile hibe alan işletmelerin çalışmalarını yakından görmek için ziyaretlerde bulunuyor.
Bu kapsamda Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmet vermekte olan Bucak Polyester işletmesini ziyaret eden Müdür Davut Tolga Uğur, işletmenin 2017 yılında KOSGEB'in 'Girimşicilik Destek Programı' dahilinde 50 Bin TL hibe aldığını bu hibe ile büyümeye devam ettiğini söyledi.

Müdür Uğur yaptığı açıklamada, " 2017 yılında #KOSGEB in "Girişimcilik Destek Programı" kapsamında 50 bin TL'ye kadar hibe, 100 bin TL'ye kadar geri ödemeli destek almaya hak kazanarak, 2 kişilik istihdam ile 200 metrekare alanda imalata başlayan #kadıngirişimci Bucak Polyester- Fedima ÇELİK işletmemize program mezuniyeti sonrası ziyarette bulunduk.

 2021 yılındı 5 kişilik istihdamı ile 750 metrekare alanda imalatına devam eden işletmemizin, 5000 metrekarelik yeni üretim yeri için yatırım çalışmasına devam ettiğini gördük. Güçlü KOBİ, Güçlü TÜRKİYE.." ifadelerini kullandı.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı