Bucak mahalle muhtarları Ankara'da, Ak Parti Grup Toplantısına Katıldı


Siyaset 12.02.2020 12:00:00 0
Bucak mahalle muhtarları Ankara

Bucak mahalle muhtarları Ankara'da, Ak Parti Grup Toplantısına Katıldı.
Muhtarlara Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bucak ilçe Başkanı Mustafa Oğuz eşlik etti.
Ak Parti Grup Toplantısın'da Cumhurbaşkanı'nı dinleyen Bucak mahalle muhtarları, sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın açarak, "Reis dik dur eğilme Bucak Seninle, Bucak Burada Reis'inin Yanında" diyerek Erdoğan'a seslerini duyurmaya çalıştılar.
Toplantının ardından TBMM'yi ziyaret edecek olan muhtarlar, mahalleleri için yaptıkları projeleri Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a iletecekler.

 

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor