BUCAK BELEDİYESİ PARK, CADDE, BULVAR VE REFÜJLERİ CANLANDIRARAK BUCAKLILAR İLE KAVUŞMA GÜNÜNE HAZIRLIYOR


Yaşam 15.05.2020 13:50:00 0
BUCAK BELEDİYESİ PARK, CADDE, BULVAR VE REFÜJLERİ CANLANDIRARAK BUCAKLILAR İLE KAVUŞMA GÜNÜNE HAZIRLIYOR

Bucak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü kavşak ve refüjlere bitki ve çiçek dikerek Bucak’ı daha canlı hale getirmek için ummalı bir şekilde saha hazırlığını yapıyor. Bayrama kadar dikilecek çiçeklerin açmasıyla beraber, kavşak ve refüjlerde her yer, yeşilin ve çiçeklerin insana verdiği pozitif enerjiyle beraber huzur verecek böylelikle doğal güzellik açısından adeta çifte bayram yaşanacak.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, Bucak’ımızı cıvıl cıvıl yapan ekiplerimiz, yerli üreticiden alınan çiçeklerle park, cadde, bulvar ve refüjleri canlandırarak Bucaklılar ile kavuşma gününe hazırlıyor.”dedi.

 

 

 

 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı