Bodrum Cup yarışlarında sualtı mesajı verildi


Gündem 24.10.2021 08:30:00 0
Bodrum Cup yarışlarında sualtı mesajı verildi

Bodrumda sualtı fotoğrafçısı Kerim Sabuncuoğlunun bir deniz tavşanını görüntülediği “Underwater Flame” isimli fotoğraf American Hospital The Bodrum Cup etkinliklerinde vakıflar yararına açık arttırmada iki kez satıldı.

MUĞLA (İGFA) - American Hospital The Bodrum Cup yarışları kapsamında web sitesi OGGUSTO su altı dünyası ve sürdürülebilirlik konusuna dikkat çekmek için sualtı fotoğrafçısı Kerim Sabuncuoğlu ile “Yaşanabilir bir dünya için sualtında mesajınız var” konulu özel bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikte dünyanın dört bir yanında çekilen su altı fotoğrafları paylaşıldı. Dünya yüzeyinin yaklaşık yüzde 71'ini ve Dünya biyosferinin yüzde 90'ını kapsayan okyanusların sürdürülebilirlik ve geleceğimiz için önemine dikkati çekilen etkinlikte,  bekleyen riskler ve yapılabilecekler de konuşuldu.

Büyük ilgi gören sohbetin sonuna Kerim Sabuncuoğlu'nun 2012 yılında Bodrum'da bir deniz tavşanını görüntülediği “Underwater Flame” isimli fotoğraf American Hospital The Bodrum Cup desteklediği vakıflar yararına açık arttırmada iki kez satıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Damat-Tween – DS markalarının bünyesinde barındıran ORKA Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu tarafından alınan eserin gelirinin tamamı The Bodrum Cup'ın desteklediği Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Türk Eğitim Vakfı Prof. Dr. Galip İsen Eğitim Fonu ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği'ne bağışlandı.


Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"