Gündem

Gündem Haberleri

Bizim Çocuklar asla Yılmaz

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri G Grubunda Letonyaya konuk olurken, 3 puanı 90+8de Burak Yılmazın penaltısıyla aldı.


Gündem 12.10.2021 00:00:00 0
Bizim Çocuklar asla Yılmaz

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu sekizinci maçında Letonya ile karşı karşıya geldi.  Letonya'nın başkenti Riga'daki Daugava Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Ay Yıldızlılar 72'nci dakikada Merih Demiral kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü.

Baskısını artıran Türkiye'nin beraberlik golünü 76'ncı dakikada Serdar Dursun kaydetti.



Karşılaşmanın uzatma anları oynanırken 90+7'nci dakikada Burak Yılmaz ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Andreas Ekberg VAR'ın uyarısıyla penaltıyı verdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz kritik penaltıyı gole çevirdi. Ay Yıldızlılar, grupta ikincilik iddiasını korudu.

A Milliler puanını 15'e yükseltti ve grubunda üçüncü sıradaki yerini korudu.  

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!