Gündem

Gündem Haberleri

BİLGİÇ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ


Gündem 30.07.2020 16:47:00 0
BİLGİÇ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bu yıl çifte bayram sevinci yaşadıklarını belirterek, hem Ispartaspor'un 3. lige çıkması hem de Kurban Bayramı nedeniyle coşkumuz daha da arttı dedi.

Ispartaspor'un yıllar sonra 3. lige çıkmasında büyük emeği olan TBMM Başkanvekili Bilgiç, Kurban Bayramı mesajında çifte mutluluk yaşadıklarını söyledi. Bayram arifesinde Ispartaspor için TFF'nin verdiği kararın kendilerine büyük mutluluk yaşatttığını kaydetti.

10 yıldır Ispartaspor'a her fırsatta sahip çıkan, TFF'nin ilk verdiği karar sonrası tepkisini ortaya koyarak Ankara'da temaslarda bulunup, Ispartaspor'un 3. lige çıkmasında büyük rol oynayan Bilgiç, şuan verilen emeğin ne kadar doğru olduğunu ve zaferle taçlanmasının tüm Ispartalıları mutlu ettiğini görüyoruz.

Bilgiç, 10 yıldır büyük özveri ve takımın her daim arkasında durarak, tarihe geçecek zaferin perde arkasında büyük gayret gösterdi.

Bilgiç, Ispartalıların Kurban Bayramı'nı tebrik ederken, Ispartaspor'un da 3. lige çıkması dolayısıyla Tüm halkı tebrik ederek, daha nice zaferlere emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı