Bergamada oryantiring yarışlarında ikinci gün

İzmirin Bergama Belediyesi ve Oryantiring Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 2. Kademe Oryantiring Yarışında ikinci gün orta mesafe yarışı ile Kozak Kaplan Mahallesi mevkiindeki parkurda gerçekleştirildi.


Gündem 14.03.2021 12:30:00 0
Bergamada oryantiring yarışlarında ikinci gün

İZMİR (İGFA) - Bergamadaki oryantiring yarışlarında 16-55 yaş arası sporcular kendilerine verilen hedefleri bulmak için Kozak Yaylasının muhteşem doğası içerisinde dolu dolu bir yarış çıkardı.

Yarışlar öncesi köy meydanında stand açan mahalle kadınları, sporculara ve yarışları izlemeye gelen davetlilere ürettikleri yöresel ürünlerini sattı. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, doğa sporları merkezi yapmakta kararlı olduklarını belirterek, ferdi olarak yapılan doğa sporları için Bergamaya gelen her bir sporcunun şehrin ekonomisine de büyük katkı sağladığını belirterek, "Bunun bir örneğini bugün Kaplan Mahalle Meydanımızda açılan yöresel pazarımızda görmüş olduk" dedi.

Kıyasıya süren yarışların ardından Kaplan Mahalle Meydanında dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.




'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.