Bediüzzaman Caddesinde altyapı sorunu çözülüyor

Şehrin en eski yerleşim yerlerinden olan Bediüzzaman Caddesinde yaşanan alt yapı ve asfalt sorunu Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in başlattığı alt yapı ve asfalt seferberliği ile kalıcı çözüme kavuşuyor.


Gündem 29.09.2021 17:30:00 0
Bediüzzaman Caddesinde altyapı sorunu çözülüyor

Ayşe ALP(Aksaray Olay Haber)- Aksaray Belediyesi Bediüzzaman Caddesi'nde,  vatandaşlara sağlıklı içme suyu hizmeti vermek amacı ile borular yenilendi. 

Bediüzzaman Caddesi'ne yağmur yağışlarından olumsuz yönde etkilenmemesi su birikintilerinin oluşarak ulaşımı zorlaştırmaması için 2 bin 969 metre uzunluğunda yağmur suyu şebeke hattı ve 100 adet yağmur suyu ızgarası monte edildi. Tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığı caddede sıcak asfalt serim aşamasına geçildi. Başkan Dinçer, Bediüzzaman Caddesinin alt yapı ve asfalt konularının kalıcı olarak çözüme kavuşması için kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünün altını çizdi. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı