Bayraktar böyle duyurdu: "Yüzde 93 yerlilik ile en iyi robot uçak!"

Baykar Savunma Teknoloji Lideri ve Türkiye Teknoloji Vakfı Mütevvelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TB2 SİHAların kendi sınıfında dünyanın en iyi robot uçağı olduğunu belirtti, 40ı aşkın bilgisayardan oluşan SİHAların yüzde 93 yerlilik oranı ile üretil


Gündem 18.04.2021 11:30:00 0
Bayraktar böyle duyurdu:

BURSA  (İGFA) - Türk mühendislerinin tasarlayıp kodladığı TB2 SİHAların 40ı aşkın bilgisayardan oluştuğunu ifade eden Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, SİHAların yüzde 93 yerlilik oranı ile muadillerine göre dünyada rekor kırdığını kaydetti. Selçuk Bayraktar açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden "Köklerden Göklere" notu ile paylaştı.

Bayraktar paylaşımında özelliklerini de şöyle özetledi: "Türk Mühendislerinin Özgün Tasarımı, Dünyada rekor yüzde 93 yerlilik, Kritik Tüm Aksam ve Bileşenler Milli, Yedekli Uçuş Kontrol ve Seyrüsefer Sistemi”.


Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.