Bayar: "Yeşilimize, doğamıza, mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz"


Yaşam 28.05.2020 00:56:00 0
Bayar:

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, "Yeşilimize, doğamıza, mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:


"Yeşiliyle, tarihiyle bir kültürel miras olan Kaş’ta, Demre’de son zamanlarda sayısı artan kaçak villaları gündeme taşımıştık. Cennetten bir köşe olan kıyılarımızın kaçak villa cenneti olmaması için Antalya İl Başkanlığı olarak gerekli kurullarla görüşüp, hassasiyetimizi iletmiştik. Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; imara aykırı ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkılacağını açıklamıştır.


Cumhuriyet Halk Partisi olarak doğa ve kültür merkezlerimizin çarpık yapılaşma ile yok edilmesine karşı duyarsız kalmayacağımızı her fırsatta dile getirmiştik.


Kültürel mirasıyla, doğasıyla, ekolojik yapısıyla adını dünyaya duyurmuş kıyılarımızı korumak, gelecek nesillere taşımak en önemli görevimizdir. Yeşilimize, doğamıza, mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz!"


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.