Batmandan Yarın Çok Genç Olacak proje öğrencileri Ankaraya uğurlandı

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında Batmandan Ankara, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir gezisine katılan 20 öğrenci Vali Hulusi Şahin tarafından uğurlandı.


Gündem 14.04.2021 13:00:00 0
Batmandan Yarın Çok Genç Olacak proje öğrencileri Ankaraya uğurlandı
BATMAN (İGFA) - İçişleri Bakanlığının gençlerin bilgilerini artırmak amacıyla hayata geçirdiği "Yarın Çok Genç Olacak" projesi kapsamında Batmandan 20 öğrenci Ankara, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir gezisine çıktı. Gençlerin kendini geliştiren, okuyan, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan hedef proje kapsamında gerçekleştirildiğini kaydeden Vali Hulusi Şahin, ülkesini tanıyan, vatan sevgisini yüreğinde taşıyan, bilimi ve teknolojiyi kullanan bireyler olarak yetişmesine destek vermek ve bilgilerini artırmak amacıyla düzenlenen 5 günlük gezinin gençlerin hayatına olumlu katkı sağlayacağını söyledi.   Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaranın da hazır bulunduğu havalimanındaki uğurlama töreninde Vali Şahin, öğrencilere kitap hediye ederek iyi yolculuklar dileklerinde bulundu.

Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek