Batmanda yağmur altında halk toplantısı

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Beşevler Mahallesi’nde Halk Toplantısı düzenledi. Yağışlı havaya rağmen Beşevler sakinlerini dinleyen Vali Şahin, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.


Gündem 2.03.2021 10:30:00 0
Batmanda yağmur altında halk toplantısı

BATMAN (İGFA) - Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Muhtar Eyüp Keskin, mahallesiyle ilgili bilgi verdi. Muhtar Keskin, mahallede semt pazarı, kadınlar için ADEM, kaldırım çalışmaları, kaldırım ve asfalt çalışmaları, kanalizasyon hattının güçlendirilmesi, internet alt yapının güçlendirilmesi ve mahalleye semt polikliniği kurulması yönündeki taleplerini aktardı.

 

HAZİRAN AYINDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Beşevler Mahallesinde asfalt, 6 bin metrekare kilit taşı ve kaldırım çalışmalarının haziran ayında başlayacağını müjdeleyen Batman Valisi Hulusi Şahin, semt pazarı ve toplum merkeziyle ilgili olarak, “ Ben artık açık semt pazarlarından ziyade, kapalı semt pazarlarından yanayım. Yazın güneşten, kışın yağmurdan koruyacak, temiz ve kullanışlı semt pazarları kurmaktan yanayım. Yer bulunursa mahallenize bu şekilde bir semt pazarı yapabiliriz. Mahallede kadınlara yönelik kursların açılabilmesi için Aile Destek Merkezi (ADEM) yapabiliriz. Ekiplerimiz arsa çalışması yürütsün. Gerekli arsalar bulunabilirse bu çalışmaları yürütelim” dedi.

“ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN”

Vatandaşların uyuşturucu sorununa ilişkin şikâyetlerini dinleyen Vali Şahin, “Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Bu uyuşturucu kullanan gençler kim, başka yerden mi geliyor? Hepsi bu mahallenin gençleri. Kendi çocuklarınıza sahip çıkmak zorundasınız” dedi.

Vali Şahin, Buhara Cami İmamı Yusuf Çakar’ın talebi üzerine mahalle camisinin tadilat işlerini İl Müftülüğü destekleriyle yapabileceklerini belirtti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı