Batmanda BİLSEMin başarılı öğrencilerine ziyaret

Batmanda okul ziyaretleri kapsamında Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM)i ziyaret eden İl Milli Eğitim Şube Müdürleri öğretmen ve öğrencilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


Gündem 30.03.2021 15:00:00 0
Batmanda BİLSEMin başarılı öğrencilerine ziyaret

BATMAN (İGFA) - BİLSEMde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında BİLSEM Müdürü Kamuran Aldemirden bilgi alan İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen ve Emrullah Aslan, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Batman Bilim ve Sanat Merkezi tarafından TÜBİTAKa sunulan ve bölge finaline çağrılan üç projeden biri olma  başarısını gösteren öğrencilerin Huzurevinde Kalan Yaşlı İnsanların Beklenti ve Bakış Açıları adlı projesi hakkında bilgi alan müdürler, BİLSEM öğrencileri Zilan Kaya ve Arda Caner Akkuşu tebrik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran adına öğrencileri tebrik eden müdürler, başarılar da diledi. 

Hatırlanacağı gibi, BİLSEM öğrencileri Kaya ve Akkuş, katılmış oldukları Erasmus+ projesinde topladıkları verileri iki yıl boyunca çalışarak sistemli bir proje haline getirmiş ve TÜBİTAKa sunmuştu. TÜBİTAK tarafından bölge finaline çağrılan projenin jüri önündeki sunumu ise göz doldurmuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı