Batmanda aşılama oranı istenilen seviyede değil!


Gündem 24.10.2021 19:00:00 0
Batmanda aşılama oranı istenilen seviyede değil!

Batman’daki Koronavirüs tablosu her geçen gün iyiye gidiyor. Ağustos ayında en yüksek zirveyi gören Batman’da günlük tespit edilen vaka sayısı 563’ten 60’a kadar geriledi.

Ercan ARSLAN (Batman İGFA) - KoronavirüsPandemisinin çıktığı günden beri geçtiğimiz Ağustos ayında en yüksek sayıya ulaşan Batman’da, alınan tedbirler ve aşılama sonucunda tablo iyiye doğru gitmeye başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından haftalık yayınlanan 100 Bin kişide vaka sayılarını belirleyen haritada son haftada 70.29’a gerileyen Batman’da vaka sayılarında yaklaşık 10 kat düşüş yaşandı.

"VAKA SAYILARI DÜŞÜYOR ANCAK AŞILAMA ORANI İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİL"

Önceki gün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından açıklanan haritada Batman’daki günlük vaka sayıları 100 bin kişide 60’a kadar geriledi. Aşılama oranı yükseldikçe vaka sayılarında da düşüş yaşanmasına rağmen Batman’daki aşılama oranı istenilen seviyede olmadığı belirtilirken, şu ana kadar Batman’da iki doz aşı yaptıranların sayısının yüzde 56,2’de kaldığı kaydedildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı