Gündem

Gündem Haberleri

Batmanda AK Parti net konuştu


Gündem 24.10.2021 19:00:00 0
Batmanda AK Parti net konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Batmanda AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Net Konuşalım’ programında gençlerle bir araya geldi.

BATMAN (İGFA) - Batman'da Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Türkiye'deki devlet aklının ülkenin dijital geleceğini son derece detaylı ve profesyonel bir şekilde planlandığını belirtti.

Devletin teknoloji geliştirme konusunda uzun süredir ön ayak olduğunu ifade eden İleri, "Teşviklerle, desteklerle ve mevzuatlarla yolunu açıyor ama çok şükür görüyoruz ki gerek sivil sanayimiz gerek savunma sanayimiz devletin bu öncü rolünü son derece benimsemiş durumda ve hızla ilerliyor. Bugün gördüğümüz örnek bu açıdan çok güzel" dedi.

Batman'daki temaslarını sürdüren İleri, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Batman İl Başkanı Akif Gür ile Hasankeyf'i gezdi.

 


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi