Batmanda 5 mahallenin altyapısı sözleşme aşamasında

Batman Belediyesi, kentte 5 mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerine ait çalışmalarda ihale ve sözleşme aşamasına geldi.


Gündem 11.03.2021 12:30:00 0
Batmanda 5 mahallenin altyapısı sözleşme aşamasında

BATMAN (İGFA) - Batmanda Bahçelievler, Şafak, Sağlık, Aydınlıkevler ve Karşıyaka Mahallelerinin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerine ait ihale ve sözleşme olduğunu duyuruldu. Batman Belediyesince yapılan açıklamaya göre, ihalenin yapılması ve çalışmaların başlamasıyla 62 bin metre içme suyu hattı, 39 bin metre kanalizasyon hattı ve 25 bin metre yağmur suyu hattı yapılacağını bildirdi. Çalışmalarda 20 bin metre kanserojen madde içeren asbestli borunun da değiştirileceğinin bilgisini veren belediye, vatandaşların kentte sağlıklı su içmesinin sağlanacağını kaydetti.

İDDİALAR YERSİZ

Öte yandan bu konularla ilgili görevden uzaklaştırılan HDPli Belediye eski Başkanı Mehmet Demirin sosyal medyadan yaptığı “Her yıl beş mahallenin altyapı ve üst yapıların yapılmasını stratejik plana koymamıza rağmen; 2020 yılında yapılması gereken Bahçelievler, Şafak, Sağlık, Aydınlıkevler ve Karşıyaka mahallelerinin alt ve üst yapıları neden yapılmadı” paylaşımının gerçeğini yansıtmadığı bildirildi.


TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha