Batman Valisi’nden seracılara mesaj

Batmanda çiftçilere hibe edilecek sera naylonlarının teslim töreninde konuşan Vali Hulusi Şahin, Ilısu Barajı Havzasında sera dâhil herhangi bir faaliyetin yapılmaması konusunda üreticileri uyardı.


Gündem 25.02.2021 10:30:00 0
Batman Valisi’nden seracılara mesaj

BATMAN (İGFA) - Batman İl Özel İdaresi tarafından çiftçilere örtü altı tarım için sera naylonları hibe edildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne sera naylonu için yapılan başvuruların fazla olmasından dolayı destek verilecek 30 çiftçi, kura sonucu belirlendi.

Valilik’te düzenlenen törene, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Gün, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş,  Ticaret Borsası, Arif Güneş ve Balpınar Beldesi, Yeniköy, Zorköy ile Segirka Köylüleri katıldı.

Vali Hulusi Şahin, Ilısu Barajı Havzasında sera dâhil herhangi bir faaliyetin yapılmaması konusunda uyarıda bulunarak, “Suyun yükselmesi ve düşmesi dönemseldir. Orada yapacağınız her faaliyet bu değişimlerden zarar görür. Özelikle sera gibi maliyetli yapıların kurulmasından uzak duralım. Yapacağınız seracılık faaliyetlerinde imkânlar ölçüsünde desteklerimiz devam edecek” dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı