Batman Sasonda okulda ilkyardım eğitimi

Batmanda "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında Sason Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine İlk Yardım Eğitimi verildi.


Gündem 1.04.2021 13:00:00 0
Batman Sasonda okulda ilkyardım eğitimi

BATMAN (İGFA) - Batmanın Sason ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine ilk yardım eğitimi verildi. 

Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezinde iki gün süren eğitimde, ayrıca okul  öğrencilerine de gruplar halinde, COVID-19 tedbirlerine riayet ederek Yunus Emre İlkokullu Konferans Salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Batman Koordinatörü ve İlk Yardım Eğitmeni Hasan Aydınlık ile İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü ve İlk Yardım Eğitmeni Zeynel Abidin Yılmaz tarafından ilk yardım farkındalık eğitimi verildi.

İlk yardım eğitmenleri; verilen eğitimin öğrencilerde ilk yardım bilincinin gelişmesi, öğrencilerin yaralı ve hastalara doğru bir müdahale tarzı geliştirmeleri açısından çok faydalı olduğunu belirterek, farkındalık eğitimlerinin diğer okullarda da yapılacağını duyurdu.


Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı
Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil
Bursa Karacabey'de zabıtadan çocuklara eğitim Bursa Karacabey'de zabıtadan çocuklara eğitim
Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında
Jandarma drone ile Enez, Keşan Karayolu’ndatrafik denetimi yaptı! Jandarma drone ile Enez, Keşan Karayolu’ndatrafik denetimi yaptı!