Başkan Yüce: "Yatırımcılar için Sakarya güvenli bir limandır"

Geçen yıl Mart ayında 301 milyon 737 bin dolar olan Sakarya’nın ihracat rakamı, bu yıl aynı dönemde 480 milyon 260 bin dolara ulaştı. Başkan Ekrem Yüce, iş dünyasını tebrik ederek, yatırım için Sakarya’nın en uygun şehirlerden biri olduğunu dile getirdi.


Gündem 2.04.2021 14:30:00 0
Başkan Yüce:
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, pandeminin Türkiye’de ilk görüldüğü 2020 yılı Mart ayında ihracat rakamının 301 milyon 737 bin dolar olduğunu, ihracat pazarında oluşan küçülmelere, dış talepte yaşanan daralmalara rağmen ihracat rakamlarının 2021 Mart ayında 480 milyon 260 bin dolara çıktığını kaydetti. Başkan Yüce, “İş dünyamızın gösterdiği güçlü duruş, ülkemize güvenin en önemli göstergesidir. Bu tablonun oluşmasına katkı sağlayan Ticaret ve Sanayi Odamızı, ihracatçı firmalarımızı tebrik ediyorum” dedi. YATIRIM İÇİN DOĞRU ŞEHİR  Sakarya’nın Türkiye’de ihracatın en fazla olduğu 7 il olduğuna dikkat çeken Başkan Ekrem Yüce, “2020 Aralık ayında tüm zamanların rekor ihracat rakamına ulaşmıştık. Salgının etkisini göstermeye devam ettiği şu dönemde de devletimizin açıkladığı destek paketleri, ekonomi çarklarının işlemesinde ve üretimin devam etmesinde önemli bir rol oynadı. Çok şükür ülkemiz 2021’in Mart ayında tüm zamanların en yüksek ihracat rakamına ulaştı. Şehrimiz ekonomik göstergelerine ivme kazandıran, üretime, istihdama, dış ticarete katkı sunan iş dünyamıza şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha şu çağrımı yinelemek istiyorum; Sakarya yatırım için en uygun şehirlerden biridir. Şehrimiz gerek konumu gerek işgücü gerekse de potansiyeli ile yatırımcılar için güvenli bir limandır” dedi.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor