Başkan Yüce: "Ahilik geleneğini gelecek nesillere aktaracağız"

2021 yılının Ahilik yılı belirlenmesi sebebiyle Uzunçarşı’da esnaflarla beraber haftanın ilk iş gününü dualarla başlatan Başkan Ekrem Yüce, “Bize kalan bu güzel mirası gelecek nesillere de aktaracağız” dedi.


Gündem 19.04.2021 16:30:00 0
Başkan Yüce:
SAKARYA (İGFA)- 2021 yılının Ahilik yılı belirlenmesi sebebiyle Uzunçarşı’da haftanın ilk iş günü dualarla başladı. Dua programından sonra Uzunçarşı esnafını dolaşarak hasbihal eden  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce , esnafın istek ve taleplerini dinledi. 2021 yılının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ahi Evran Yılı olarak belirlendiğini ve ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Başkan Ekrem Yüce, “Ahilik geleneği öyle güzel bir gelenek ki; dünya üzerinde ticaret ile uğraşan kesimin hakkı hukuku bu kadar gözettiği, müşterileri ile olan ilişkilerinde bu kadar hassas olduğu, fırsatçılıktan, faizden, hasetten bu kadar uzak olduğu başka bir düzen yoktur. Ahiliğin sadece ticari faaliyetlerin yürütülmesinde değil; toplumun her noktasına değen bir yapısı vardır. İçerisinde yardımseverlik, kardeşlik, doğruluk, ahlak gibi güzel olan her şeyi barındırır. İnşallah bize kalan bu güzel mirası gelecek nesillere de aktaracağız” dedi.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor