Başkan Yılmaz, esnafı ziyaret etti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Vişne Caddesi esnafını gezdi. Bebek ve çocuk giyimi üzerine yoğunluk olan caddeyi gezen Başkan Yılmaz, "Vişne Caddesi ticari anlamda ilçemizin en önemli marka değeri" dedi.


Gündem 29.09.2021 14:00:00 0
Başkan Yılmaz, esnafı ziyaret etti

BURSA(İGFA)- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, saha çalışmalarında Vişne Caddesi esnafını dükkanlarında ziyaret etti. 

Türkiye'nin bebek ve çocuk giyim sektöründe ciddi bir üretim gerçekleştiren Vişne Caddesi'ne giden Başkan Yılmaz,  “Vişne Caddesi, ticari anlamda ilçemizin en önemli marka değeri. Bu markayı büyütmek vegeliştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vişne Caddesi’ni sık sık ziyaret ederek, esnafımızla bir araya geliyoruz. Sorunları yerinde görüyoruz, talep ve önerileri dinleyip esnafımızla istişare yapıyoruz. Vişne Caddesi’nin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için de esnafımızla iş birliği içindeyiz. Yıldırım Sosyal İnovasyon Merkezi’mizde verdiğimiz ücretsiz teknik eğitimlerde yetiştirdiğimiz nitelikli ara elemanları Vişne Caddesi’nde istihdam ettiriyoruz. Gelişen ve değişen dünyada esnafımızın her zaman yanındayız." dedi.


YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu
Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde