BAŞKAN VELİ GÖK’TEN RAMAZAN AYI MESAJI


Yaşam 24.04.2020 14:21:00 0
BAŞKAN VELİ GÖK’TEN RAMAZAN AYI MESAJI

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan GÖK, mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek ramazan ayına kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz, dedi.


Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ramazan ayını buruk karşıladıklarını ifade eden Başkan GÖK, şunları kaydetti: "Ramazan ayı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni de içerisinde bulunduran mukaddes bir aydır. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının arttığı bu mübarek ayda, kötülükler ve kötü alışkanlıklar da azalır. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerden bir an önce kurtulmamız için bu mübarek ayda dualarımızı eksik etmeyelim. Ramazan ayını idrak ederken koronavirüs önlemlerini ve kuralları hiçbir zaman ihmal etmeyelim. Bu yıl belki hep birlikte oturamayacağız, toplu iftar programları yapamayacağız. Ramazan vesilesiyle kısa süre içerisinde salgın hastalıktan tüm milletimizin ve tüm insanlığın kurtulmasını temenni ediyor, tekrar yan yana, el ele, omuz omuza, birbirimize sımsıkı sarılarak dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşacağımız nice bayramlara, ramazanlara kavuşmayı Rabbim'den niyaz ediyorum." Dedi.


Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Mesir macununun duası yapıldı Mesir macununun duası yapıldı
Daron Russell, BSL’de haftanın ilk 5’inde Daron Russell, BSL’de haftanın ilk 5’inde
Başkan Altay örnek olan liseli gençle buluştu Başkan Altay örnek olan liseli gençle buluştu