BAŞKAN VELİ GÖK'TEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI


Gündem 8.11.2019 14:25:00 0
BAŞKAN VELİ GÖK

Isparta Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Mevlid kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK mesajında; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) dünyayı şereflendirdiği geceyi hep birlikte idrak etmenin manevi hazzını yaşıyoruz. Mübarek Mevlid Kandili’nin başta Eğirdir’imize, ülkemize, milletimize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek gecenin hürmetine bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesini diliyorum. Şanlı ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutlu vatanı, aynı ruh ve heyecanla daima ileriye taşımak için sınır ötesinde ve yurt içinde canla başla mücadele eden kahraman ordumuza, devletimize ve dualarını üzerilerinden eksik etmeyen yüce Türk Milleti’ne muvaffakıyetler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Eğirdir’li hemşehrilerimin, mensubu olmaktan onur duyduğum Büyük Türk Milletinin, Müslüman âleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, selam saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.


MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü Bursa Osmangazi'de coşkulu 1 Mayıs yürüyüşü