BAŞKAN VELİ GÖK'TEN ANLAMLI HAREKET


Gündem 17.03.2020 21:24:00 0
BAŞKAN VELİ GÖK

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN DAVETİ ÜZERİNE BİR ARAYA GELDİLER.

Siyasi Parti İlçe Başkanları Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.

Konu Dünyanın gündeminde olan Çin’den başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan  ve her geçen gün dünyada ölümlerin devam ettiği Coronavirüsü tehlikesi.

Belediye yönetimi olarak üzerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Veli GÖK, alınacak tedbirlerin uygulama sahalarını ve yöntemleri ile İlçemize yapılacak yatırımları siyasi parti ilçe başkanlarıyla paylaştı.

Eğirdir’de faaliyetlerine devam eden siyasi parti İlçe Başkanlarıda görüş ve önerilerini Belediye Başkanı Veli GÖK’e bildirdiler.

Bugün öğleden sonra gerçekleşen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, CHP İlçe Başkanı M. Murat YILMAZ, MHP İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL, İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin TAŞBAŞ,  Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet DEMİRAĞ, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan KAYA katıldı.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!