Başkan Ünal: Her yerde hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz!


Siyaset 26.10.2021 16:07:00 0
Başkan Ünal: Her yerde hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz!

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Antalya'da yaşayan önemli Bucaklı isimlerle bir araya geldi. Antalya siyasetinin önemli isimlerinden Avukat Mehmet Çetinkaya başta olmak üzere siyaset, iş dünyası ve stk'lardan önemli isimleri işyerlerinde, ofislerinde ziyaret etti.

Antalya'da önemli işlere imza atan Bucaklı hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz, ifadelerini kullanan Başkan Ünal, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Antalya’da Bucaklı hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Av. Bilal Akyol, Av. Mehmet Çetinkaya, İşdamı Tahir Özdaş ve Antalya Bucaklı Genç İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Ak’ı ziyaret ettik. Her platformda ve heryerde hemşerilerimizle gurur duyuyoruz.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı