BAŞKAN ÜNAL “ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ PARKURUMUZU GENİŞLETİYORUZ”


Gündem 8.01.2020 22:28:00 0
BAŞKAN ÜNAL “ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ PARKURUMUZU GENİŞLETİYORUZ”

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ PARKURUMUZU GENİŞLETİYORUZ”

Bucak Belediyesi araç parkuruna Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteği ile itfaiye ve kepçe kazandırıldı.

Hizmetlerin gerçekleşmesinde araç parkuru ve iş makinası yelpazesinin geniş olmasının büyük önem taşıdığının altını çizen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri Anonim Şirketine kazandırdığımız ve Belediye hizmetlerinde kullandığımız 2019 model Hidromek marka 102 S Alfa 5 serisi kazıcı yükleyici Bekoloder kepçe ve Ford marka 2019 model transit tek kabin  kamyonetten sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteği ile araç ve iş makinesi parkurumuza itfaiye ve bir Bekoloder kepçe daha ekledik.

Belediyemiz araç parkurunu genişletmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından taleplerimiz olmuştu. Taleplerimizi kırmayan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un olurlarıyla Milletvekillerimizin desteği ile  Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe bir itfaiye aracı ve bir kepçe kazandırdık. İtfaiye aracımız 2019 model ford Cargo 1833 serisi ve araç üzerinde 8000 litre kapasiteli Su tankeri ve arazöz’ü bulunuyor. Kepçe’nin özellikleri ise 2019 model yerli üretim pi makine 1022 serisi 100 HP Gücünde yükleyici – kazıcı bekoloder. Yeni kazandırdığımız itfaiye aracımız ile Bucak İtfaiye teşkilatı daha da güçlendi. Hiçbir zaman istemediğimiz olası bir yangın durumunda itfaiye birimimiz yeni araçla birlikte daha seri şekilde hareket edecektir.

İlçemiz genelinde yürüttüğümüz alt yapı ve diğer çalışmalarımızda kullanacağımız bekoloder kepçe hizmetlerimizi daha etkin ve hızlı yapmamızı sağlayacaktır. 

İtfaiye aracı ve Bekoloder kepçe’nin Belediyemize kazandırılmasında başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur’a İlçemiz halkı adına teşekkür ediyorum. Belediye olarak halkımıza hizmet noktasında tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. 

Yeni itfaiye ve iş makinamız hareket kabiliyetimizi genişletecek, iş ve süre bakımından kazanç sağlayacak. Halka hizmet, Hakka hizmettir anlayışı ile çıktığımız bu yolda gece gündüz çalışarak, Bucak için hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Yeni araç ve iş makinamızın Belediyemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.
Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret
Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği