BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN KEMER’E TOKİ MÜJDESİ!..


Gündem 18.12.2019 00:07:00 0
BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN KEMER’E TOKİ MÜJDESİ!..

BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN KEMER’E TOKİ MÜJDESİ!..

Kuzdere Mahallesinde bulunan TOKİ'nin imarlı arsası üzerine 100 adet konut yapılacak.

Bu imkandan yararlanmak isteyen vatandaşların E-Devlet üzerinden müracaat yapıp Türkiye Ziraat Bankasına ücretlerini yatırmaları gerekiyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Toplaoğlu’nun TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Kuzdere Mahallesinde bulunan TOKİ'nin imarlı arsası üzerine 100 adet konut yapılacağına karar verildiği açıklandı.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir duyuru yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Toki Başkanımız Sayın Ömer BULUT Bey ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Kuzdere Mahallemizde bulunan TOKİ'nin imarlı arsa üzerine 100 adet konut yapılacağına karar verilmiştir. Katılmak isteyen halkımız E-Devlet üzerinden müracaat yapıp Türkiye Ziraat Bankasına ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Başta Toki Başkanımız Sn.Ömer BULUT Bey olmak üzere bu projede bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor