Başkan Konuktan taklit Torku paylaşımı!

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. “Taklitlerinden sakının” başlığı yer alan paylaşımda, taklit Torku ürünlerinin fotoğraflarına yer veren Konuk, “Taklitler aslını yüceltir” dedi.


Gündem 23.02.2021 11:30:00 0
Başkan Konuktan taklit Torku paylaşımı!

SİVAS (İGFA) - Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, sosyal medya hesabından taklit Torku ürünlerine dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 
Sosyal medyadan tepki yağan Torku markalı ürünlerin Terko, Tokan, Tokon ve Tam Bisküvi Tom isimleriyle taklit edilmesine ilişkin paylaşım yapan Başkan Konuk, "Taklitler aslını yüceltir" dedi. Başkan Konuk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Taklitlerinden sakının. Taklit edilecek kadar iyi bir ürün yaptığımız için gururluyuz malum taklitler aslını yüceltir ancak markamızın haklarını korumakta da kararlıyız." dedi.


Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.