BAŞKAN KAYA'DAN DUYGU DOLU ANNELER GÜNÜ MESAJI


Yaşam 9.05.2020 22:17:00 0
BAŞKAN KAYA

Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Yılın her günü, her saati, her dakikası kalplerde yaşatılması gereken en güzel duygu anne sevgisidir” dedi.

 

Başkan Kaya, yayımladığı duygu dolu mesajında, "Annelerin; sevgi, merhamet ve şefkat gibi çok özel duyguların kaynağı olduğu ifade ederek, “Anneler, insanlar için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Dünyadaki en kutsal görevlerden biri de anneliktir. Sevgili Peygamberimiz de ‘cennet anaların ayakları altındadır’ diyerek, annelik vazifesinin ne kadar yüce kutsal olduğunu ifade etmiştir. Sadece Anneler Günü'nde değil, yılın her günü kalplerde yaşatılması gereken en güzel duygu anne sevgisidir.  Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza  anlam katan bütün annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu olan tüm şehit annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor, tüm annelerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum’’ dedi. 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!