BAŞKAN HEYBELİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Yaşam 23.05.2020 23:01:00 0
BAŞKAN HEYBELİ

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Ramazan bayramı dolayısıyla paylaştığı mesajında, "

"Sevgili Hemşehrilerim,

Rahmet, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan'ı geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin.
Bu yıl Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını, içinde bulunduğumuz Covid-19 salgını sebebiyle daha farklı idrak ettik. Devletimizin bu salgını ülkemizin en az zararla atlatması için aldığı tedbirlerle, milletimizin dayanışma ruhu ile verdiği desteklerle covid-19 mücadelesinde çok şükür iyi bir noktadayız. Devletimizle bir kez daha gurur duyduk.
Bu bayram sevdiklerimizle aramızda mesafe olsada yeter ki gönüller bir olsun. Nice sağlıklı günlerde daha güzel bayramlara kavuşmayı diliyor, bayramın tüm insanlık için sağlık, bereket, barış ve hayırlara vesile olmasını temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

 

Kadir HEYBELİ
Senirkent Belediye Başkanı


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!