Başkan Gürkan, Sivas Caddesini inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan altyapı çalışmalarını incelemek için Sivas Caddesini ziyaret etti.


Gündem 1.10.2021 17:30:00 0
Başkan Gürkan, Sivas Caddesini inceledi

Malatya'da MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan altyapı yenilemelerinde Sivas Caddesi'nde çalışmalarda sona gelindi. Başkan Gürkan, tamamlanan çalışmalar için inceleme yaptı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı inceleme gezisi sırasında, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelindeki 13 ilçemizde çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. Bu çalışmalarımızın yanında Malatya merkezde de yıllardır ihmal edilen cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından Sivas Caddesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekiplerimiz kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Kaldırım çalışmalarının akabinde ekiplerimiz asfalt çalışmalarını da yaparak yıllardır ihmal edilen Sivas Caddesini alt ve üst yapısıyla birlikte yenilenmiş bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacak.Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha çağdaş ve modern bir şehirde yaşamalarını temin etmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Malatya’yı standartları yüksek, Türkiye’nin yıldızı parlayan illerinden biri haline getirmek için ekiplerimiz 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürmekteler” dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı