BAŞKAN GÖK'ÜN DESTEĞİ ALTIN MADALYA GETİRDİ


Spor 18.03.2021 20:17:00 0
BAŞKAN GÖK

BAŞKAN VELİ GÖK'ÜN DESTEĞİ ALTIN MADALYA GETİRDİ.

Tebrikler Belediye Antrenörü Kadir Eken.
 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün desteğiyle Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, 10-17 mart tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve tüm kategorilerde 44 ülkeden 1590 sporcunun mücadele ettiği Uluslararası Turkish Open Taekwondo turnuvasında takım olarak altın, bireyselde ise bronz madalya elde ettik. Ülkemize ve Ispartamıza hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin'e, Isparta Taekwondo İl temsilcisi Emin Büyükkut'a, yarışmaya hazırlık aşamasında, şampiyonluk yolunda, takım olarak beraber olan Murat Kandemir'e, İsmail Kul'a teşekkürler. Böyle bir günde bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı