Başkan Gök perşembe pazarını gezdi


Gündem 9.01.2020 12:01:00 0
Başkan Gök perşembe pazarını gezdi

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, bugün soğuk ve ayaza rağmen Perşembe pazarı esnafını gezdi. Geçtiğimiz gün yoğun kar yağışı nedeni ile yıkılan peynir pazarında da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Veli GÖK, ‘Allah’tan gelen bir şey buna yapacağımız bir şey yok, en kısa zamanda en iyisini yapacağız’ diyerek peynir pazarı esnafına da müjdeyi verdi.

Yöresel ürünler satan peynir pazarı esnafları ise,  ‘Her zaman başkanımıza dua ediyoruz, gelir gelmez peynir pazarının üstünü kapattı, bizi düşündü’ dediler.

Perşembe pazarında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Veli GÖK, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı. Kar yağışı sonrası gece gündüz çalışarak kapalı yolların açılmasını sağlayan belediye personeline ve Belediye Başkanı Veli GÖK’e vatandaşlar teşekkür etti.

dsadas-(1)-003.jpgdsadas-(2)-003.jpgdsadas-(3)-003.jpg


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı