BAŞKAN GÖK EĞİRDİR'İ İHYA EDECEK


Siyaset 3.12.2019 15:50:00 0
BAŞKAN GÖK EĞİRDİR

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ÖZ,  ELEKTRİKLİ TEKNEYİ  ve BAŞKANIN ÇALIŞMALARINI ÇOK BEĞENDİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ'den Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'e Destek Ziyareti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ,  Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili  Abdurrahman ÖZ, Eğirdir Belediye  Başkanlığında; Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, AK Parti Isparta Yerel Yönetimler Başkanı SELİM Karakuş, AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY ve yönetimi, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Tüm teşkilat mensuplarına yapmış oldukları gayretli çalışma için teşekkür etti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında gerçekleşen Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın birim toplantısında alınan karar gereği Türkiye'deki  tüm AK Partili belediyelere destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Yardımcısı ÖZ, Genel Merkez Yerel Yönetimler biriminin her Başkan Yardımcısının kendi bölgesinde çalışma yapacağını dile getirdi. Kendi tecrübelerini de aktararak, "Belediyemizin yapacağı güzel ve hayırlı olan tüm çalışmalarda Genel Merkez olarak yanlarında bulunacak ve destekçisi olacağız" dedi. 

Belediye Başkanı Veli GÖK,  Bölge Başkanı ÖZ'e Belediye faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek İlçe belediyesine yaptıkları ziyaret için teşekkür etti.

ELEKTRİKLİ TEKNEYİ ÇOK BEĞENDİ

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖZ’ü bir süre önce Eğirdir Turizmine kazandırılan elektrikli tekne ile gezdirdi. ÖZ, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün çalışmalarını çok beğenerek teşekkür etti. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e ‘Her zaman yanınızdayız, yaptığınız bu güzel çalışmaları genel merkezimizle paylaşacağım’ diyerek Eğirdir’den  memnun ayrıldı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı