Başkan Erdoğan: FETÖ’nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu


Gündem 13.02.2020 10:25:00 0
Başkan Erdoğan: FETÖ’nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine sert çıktı: FETÖ’nün en önemli siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi ve ekibidir. Siyasi ayak, yatak odasına girmiş, haberi yok... Bunlar omurgasız.

Seni genel başkanlığa taşıyan FETÖ! Baykal'a kurulan kumpasın savcısı FETÖ'den ihraç edildi. Acaba Kılıçdaroğlu'ndan bir söz duydunuz mu!
FETÖ'nün siyasi ayağı, darbe gecesi öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir, yoksa FETÖ'nün yol verdiği siyasetçi midir? Siyasi ayak Bay Kemal'dir.
 

 


Erdoğan, Suriye rejimini de uyardı: Karadahavada her yerde vuracağız. Rejimi gözlem noktasının gerisine çekmekte kararlıyız.



SİYASİ AYAK BAY KEMAL
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün siyasi ayak tartışmalarına örneklerle cevap verdi:

FETÖ'NÜN siyasi ayağı, FETÖ'nün darbe gecesi öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir, FETÖ'nün yol verdiği siyasetçi midir?

BUGÜN burada FETÖ'nün siyasi ayağını açıklıyorum. FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı, bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir.

KILIÇDAROĞLU, kendisini kaset kumpasıyla genel başkanlığa taşıyan FETÖ'nün istediği yolda yürümeye başlamıştır.

BU zat ve ekibi omurgasızdır. FETÖ'ye diyet borçludur. FETÖ'nün siyasi ayağı Bay Kemal'in yatak odasına girmiş, haberi yok.

FETÖ'nün MİT Müsteşarımız'a yönelik kumpasında CHP'nin tavrı siyasi ayağın bir başka örneğidir.

CHP milletvekilleri dershaneler kapatılırsa eğitimde sıkıntılar büyür diyecek kadar zıvanadan çıkmıştır.

GEZİ olayları, FETÖ ile CHP'nin birlikteliğini ortaya koyuyor. Bu işin asıl dönüm noktası 17-25 Aralık'taki emniyetyargı- darbe girişimi sürecidir.

FETÖ'NÜN siyasi ayağı, montaj ses kayıtlarındaki yalanları siyasete taşıyan değil midir?

MALUM genelkurmay başkanı... Ve ölen diğer genelkurmay başkanı bildiriyi hazırladı. Şimdi soruyorum, her ikisi de kaç FETÖ'cü subayı ihraç etti...

REJİME SÜRE!
Başkan Erdoğan "Şubat sonuna kadar rejimi gözlem noktalarımızın gerisine çıkartmakta kararlıyız. Karada ve havada her ne gerekiyorsa tereddüt etmeden gereğini yapacağız" dedi.



Erdoğan, Kahramanmaraş'ta istiklal madalyasının Türk Bayrağı'na takılması törenine de iştirak etti.

MANKURTLAR SAHNEDE
Erdoğan, Maraş işgal edilirken bir yerlerden yabancı güçleri selamlayanların olduğunu, benzer mankurtların bugün de sahneye çıktığını söyledi. "Türkiye'nin karşısında hangi gavur varsa onun kılıcını çalmayı siyaset diye yutturmaya çalışanları ifşa edeceğiz" dedi.




SİYAM 
İKİZLERİNE BABA ŞEFKATİ
Erdoğan, Kahramanmaraş'ta şehrin kurtuluşunun 100. Yıl törenlerine katıldı. Siyam ikizleri Sema ve Ayşe Tanrıkulu'nu baba şefkatiyle kucakladı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı