Başkan Erdoğan duyurdu: Süratle çoğaltılması için talimatlarımızı verdik

Kısıklı'da bulunan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yapan Başkan Erdoğan, çıkışta basın mensuplarına konuştu.


Siyaset 3.10.2021 23:12:00 0
Başkan Erdoğan duyurdu: Süratle çoğaltılması için talimatlarımızı verdik

Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız" diye konuştu.

#2

Foto - Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı.

#3

Foto - Yaklaşık yarım saat içeride kalan ve kasada nakit ödeme yapan Başkan Erdoğan, vatandaşlarla ve çalışanlarla sohbet etti.

Yaklaşık yarım saat içeride kalan ve kasada nakit ödeme yapan Başkan Erdoğan, vatandaşlarla ve çalışanlarla sohbet etti.

#4

Foto - Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da eşlik etti.

Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da eşlik etti.

#5

Foto - Alışveriş sonrası çıkışta basın mensuplarına konuşan Başkan Erdoğan,

Alışveriş sonrası çıkışta basın mensuplarına konuşan Başkan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun" dedi.

#6

Foto -

#7

Foto - Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik.

Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik.

#8

Foto - Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız.

Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız.

#9

Foto - Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum

#10

Foto - İşte Başkan Erdoğan'ın market alışverişinden görüntüler...


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.