Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Böcek sözünü tuttu


Gündem 10.04.2021 00:31:00 0
Başkan Böcek sözünü tuttu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 9 büyükbaş hayvanı elektrik akımına kapılarak telef olan Ramazan Yılmaz’a verdiği sözü yerine getirerek, 3 gebe inek hediye etti. Yılmaz, "Muhittin Başkanımızın gönderdiği ineklerden gelen kazancı, onun gibi vatana hayırlı evlat yetiştirmek için kullanacağım" dedi.

Korkuteli ilçesi Bozova Mahallesi’nde geçtiğimiz ay Ramazan Yılmaz’a ait ahırda 9 inek elektrik akımına kapılarak telef olmuştu. Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla Yılmaz’ın yaralarını sarmak üzere Bozova’ya giden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, teknik inceleme yapmıştı. Başkan Muhittin Böcek, zor durumda kalan Ramazan Yılmaz’a 3 gebe inek desteği sözü vermişti.

 

YALNIZ DEĞİLMİŞİZ
Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkan Muhittin Böcek’in destek sözünü verdiği 3 gebe ineği Ramazan Yılmaz’a teslim etti. Büyük sevinç yaşayan Yılmaz, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ederek, “İneklerimiz öldüğünde kimse bize yardım etmez diye düşünmüştük. Meğerse yalnız değilmişiz. Muhittin Başkanıma çok teşekkür ediyorum.  Çocukluğunda ailesinin inekleri olduğunu, kendisinin de süt parasıyla okuduğunu öğrendim. Ben de Muhittin Başkanımızın gönderdiği ineklerden gelen kazancı, onun gibi vatana hayırlı evlat yetiştirmek için kullanacağım" diye konuştu.


BAŞKAN BÖCEK SÖZÜNÜ TUTTU
Korkuteli Bozova Mahalle Muhtarı Osman Bayındır da, Başkan Muhittin Böcek’in destek sözünü yerine getirdiğini belirterek, “Besicimizin mağduriyeti giderildi. Zor günümüzde yanımızda olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Kooperatifçilik Şube Müdürü Metin Kazaroğlu, “Olaydan hemen sonra Başkanımız Muhittin Böcek’in talimatıyla teknik inceleme başlattık. Mağdur besicimizin hayvan ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Ahırda bakım ve onarım gerçekleştirdik. Bugün de 5 aylık gebe 3 ineği gerekli sağlık kontrollerini yaparak teslim ettik” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı